Fotografie Kirow EDK 10/2 258 (9419 071) České dráhy | Valašské Meziříčí-Krásno nad Bečvou, U Nákladního nádraží, obvod nákladového nádraží žst. Valašské Meziříčí | seznam-autobusu.cz
Železniční jeřáby Kirow jsou známá speciální zařízení, která jsou používaná v železničním a stavebním sektoru k manipulaci s těžkými břemeny. Jejich výrobce je známý svými inovacemi v oblasti těžké techniky a dopravy, dále také vyrábí jeřáby, které jsou schopny pracovat na kolejích a mají široké uplatnění v různých průmyslových oblastech, včetně těžby, energetiky a stavebnictví. Jeřáby často disponují vysokou nosností a mohou být vybaveny různými nástavci a zařízeními, které umožňují efektivní manipulaci s břemeny různých typů. Důležité je taktéž jejich mobilní provedení, to umožňuje snadný přesun mezi různými pracovišti. Lze je rozdělit podle označení na pásové (označeno RDK), automobilové (ADK nebo MDK) a zmíněné železniční (EDK). Zajímavostí je také, že kromě dieselového motoru může být typ EDK poháněn i připojením na elektrickou síť 3 x 400 V.
Kirow EDK 10/2 #258 RZ 9419 071 České dráhy
skrýt mapu
Tato fotografie ještě nemá uložené souřadnice. Můžete nám pomoci tím, že na mapě určíte místo, kde se nachází fotografovaný objekt (prosíme o pokud možno přesné umístění, samozřejmě si můžete mapu přiblížit). Kliknutím na ono místo na mapu se zobrazí značka, kterou je vhodné ještě posunutím upřesnit.