Fotografie Karosa B 731.1653 182/III (HKA 50-59) DP města Hradce Králové | Hradec Králové-Pražské Předměstí, Hořická | seznam-autobusu.cz
Rekonstrukce křižovatky třídy Karla IV. a Střelecké/Resslovy ulice v roce 2003 postihla velkou část linek královéhradecké MHD, které musely být přesměrovány do objízdných tras. Výjimkou nebyla ani linka 10. Kromě nevšedního trasování linky MHD Hořickou ulicí, kudy až na drobnou epizodu na sklonku života linky 24R nikdy MHD nejezdila, stojí za zmínku v pozadí snímku patrný komín někdejších královéhradeckých Závodů vítězného února, takzvané "Škodovky", ještě ve své původní výšce, kdy dosahoval zhruba 150 metrů. V první polovině 0. let 21. století byl snížen na zhruba třetinu své původní výšky, na svém místě tedy sice stále stojí, z Hořické ulice ho ovšem již nespatříme.
Karosa B 731.1653 #182III SPZ HKA 50-59 DP města Hradce Králové 10
skrýt mapu
Tato fotografie ještě nemá uložené souřadnice. Můžete nám pomoci tím, že na mapě určíte místo, kde se nachází fotografovaný objekt (prosíme o pokud možno přesné umístění, samozřejmě si můžete mapu přiblížit). Kliknutím na ono místo na mapu se zobrazí značka, kterou je vhodné ještě posunutím upřesnit.