Fotografie Irisbus Europolis 203E.9.24 BM 305-CM Baranjska čistoća | Irisbus Europolis 203E.9.24 BM 146-CM Baranjska čistoća | Beli Manastir, Trg Slobode | seznam-autobusu.cz
Osmitísícové městečko Beli Manastir leží na severovýchodě Chorvatské republiky nedaleko od zadrátované hranice s Maďarskem. Městskou dopravu v sídle zajišťuje společnost Baranjska čistoća, která je obdobou technických služeb známých od nás. Rozsah provozu je vskutku skromný – každý den od pondělí do pátku je vypraveno pouze pět spojů. Provoz začíná v 6:25 a končí pět minut před druhou hodinou odpolední. Všechny spoje jsou řešené jako (polo)okružní s tím, že trojice ranních má zkrácenou trasu. Výchozí jsou vždy od nádraží, kde byly v polovině února 2024 zvěčněny oba tamní autobusy Iveco Europolis 203E dlouhé 9,2 metru, které město získalo v roce 2021 z Puly. Denní výprava činí jeden vůz, druhý slouží jako záložní.
Irisbus Europolis 203E.9.24 RZ BM 305-CM Baranjska čistoća
Irisbus Europolis 203E.9.24 RZ BM 146-CM Baranjska čistoća
skrýt mapu
Tato fotografie ještě nemá uložené souřadnice. Můžete nám pomoci tím, že na mapě určíte místo, kde se nachází fotografovaný objekt (prosíme o pokud možno přesné umístění, samozřejmě si můžete mapu přiblížit). Kliknutím na ono místo na mapu se zobrazí značka, kterou je vhodné ještě posunutím upřesnit.