Fotografie Solaris Urbino 8.9 LE 18/IV (5AB 2540) DP města Pardubic | Pardubice-Polabiny, Kosmonautů | seznam-autobusu.cz
Pomoc v podobě jednoho midibusu poslal v polovině února do Pardubic také Dopravní podnik hl. m. Prahy. První zhruba tři týdny po městě perníku kroužil Solaris Urbino 8,9 LE ev. č. 2069, jenž byl následně vystřídán vozem ev. č. 2062, který stejně jako jeho předchůdce obdržel ev. č. 18. Na konci dubna byl pražský „jezevčík“ v souvislosti se zpoplatněním linky č. 902 vybaven pardubickým odbavovacím systémem a dostal také standardizované vnější orientace, což potvrzuje i snímek z rozkvetlých Polabin. Pardubická mise malého Solarisu je v tuto chvíli zasmluvněna do 31. 8. letošního roku, přičemž za jeden den nájmu si DPP účtuje 3 000 Kč.
Solaris Urbino 8.9 LE #18IV RZ 5AB 2540 DP města Pardubic 902
skrýt mapu
Tato fotografie ještě nemá uložené souřadnice. Můžete nám pomoci tím, že na mapě určíte místo, kde se nachází fotografovaný objekt (prosíme o pokud možno přesné umístění, samozřejmě si můžete mapu přiblížit). Kliknutím na ono místo na mapu se zobrazí značka, kterou je vhodné ještě posunutím upřesnit.